Sherpa’s – 15 tot 17 jaar

Stoere meiden!

Wij draaien elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. De Sherpa’s stellen zelf hun programma samen. Bijvoorbeeld bakken en koken, quizzen, tochten, zwemmen knutselen, kampvuur, daarbij staat gezelligheid voorop.

Op kamp

Naast de opkomsten op vrijdagavond hebben de Sherpa’s twee keer per jaar een weekend (in het najaar en in het voorjaar). En gaan ze, net zoals andere groepen binnen de scouting op zomerkamp. De Sherpa’s zijn o.a. in België, Tsjechië, Nederland en Duitsland op zomerkamp geweest. Deze kampen organiseren de Sherpa’s zelf, met waar nodig ondersteuning van de begeleiding is. Voor het zomerkamp wordt er door de Sherpa’s gespaard. Ze doen regelmatig verschillende klussen (parkeerwacht, scoutingloterij, tenten opzetten etc.) om het zomerkamp, naast het kampgeld dat ze betalen, te bekostigen. Ook worden de Sherpa’s gevraagd om te helpen bij grote activiteiten zoals de Skelterraces. De Sherpa’s is een leuke actieve groep meiden!

Kom je ook een keer langs? Je bent van harte welkom!

Leiding Sherpa’s

Milanka v Stokkem – Koster en Sabine van Gemert

Meer info? Mail naar: sherpas@donboscomook.nl 

 

Scouting Don Bosco Mook

Heitje voor een karweitje

Scouting Don Bosco wil graag een steentje bijdragen aan de Gemeenschap. Heb je een leuke klus? Aarzel niet om ons te benaderen. We vragen een kleine bijdrage die we gebruiken om op kamp te gaan. Daarmee kan onze contributie ook laag blijven.

Doe mee…

Doe mee en meldt je vandaag nog aan.

Oud papier coordinator gezocht.

Iedere eerste zaterdag van de maand halen vrijwilligers van Scouting Don Bosco het oud papier op in de Gemeente Mook.  Er is een grote groep ouders en leden van Scouting Don Bosco die graag één of meerdere keren per jaar meelopen. We zoeken een...
Scouting Don Bosco Mook

Oliebollen bestellen bij Don Bosco

Dit jaar ook weer heerlijke oliebollen van Scouting Don Bosco? Bestel ze tijdig! We brengen ze graag bij u thuis. Klik hier om ze direct te bestellen.

Datum – Klusdag 15 maart 2019

Ook dit jaar doen we weer mee met de vrijwilligersdag van NL Doet. We gaan klussen aan onze gebouwen en de kampeerterreinen klaarmaken voor het nieuwe seizoen.
Scouting Don Bosco Mook

Blokhut of kampterrein huren?

Scouting Don Bosco  is gehuisvest op het mooie terrein 'Herrendal' in Mook. Twee blokhutten en kampterreinen zijn te huur voor Scoutinggroepen en scholen. Meer info? Kijk op www.herrendal.nl.

Scouting Don Bosco
Avilaweg 15
6585 KK Mook

Secretariaat (postadres)
Postbus 25, 6585 ZG Mook
Secretaris-groep@donboscomook.nl

Pin It on Pinterest